Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Drevenkáné Keszeg Zsuzsanna ev
Cím:
2211 Vasad, Bem u 56
Telefon:
+36306832541
Áruház neve:
Drevi.hu
Adószám:
67677188-1-33
Nyilvántartási szám:
50589111
Bankszámlaszám:
K&H bank 10402795-50526850-80701001
Kapcsolattartó neve:
Drevenkáné Keszeg Zsuzsanna ev
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36306832541
Kapcsolattartó e-mail címe:
porszivofejes [kukac] gmail.com
Szállítás
Csomagpiac házhozszállítás
csomagpiac_hu_api_homedelivery
A csomagok minden esetben a futárszolgálatnak történő átadást követő munkanapon kerülnek kézbesítésre. A csomagszállítás háztól házig, csomagpontra vagy csomag automatába történik. Budapesten és vonzáskörzetében Csomagpiac futárok kézbesítenek, e-mail értesítést küldenek a címzetteknek a csomag felvételről, mely értesítés tartalmazza a szállítás részleteit. A kiszállítás napján 2 órás intervallumot adunk meg a szállítás várható idejéről. Kiszállítás előtt 10-15 perccel a kézbesítő futárunk telefonál a címzettnek. Kiemelt státuszkövető, Sörli rendszerünknek köszönhetően, lehetőség van módosítani a szállítási címet és időpontot, illetve sikertelen kézbesítésről e-mail üzenetet küldünk a címzetteknek és feladóknak egyaránt. A vidéki csomagokat alvállalkozó partnerünknek átadva kézbesítjük.

Küldetésünk a csomag címzetthez történő eljuttatása gyorsan és biztonságosan, a címzettek boldoggá tétele. Ezt bizonyítja a 4,9 csillagos Google értékelésük is.
Szállítási költség: 1 790 Ft
Csomagpiac Kft. - MPL házhozszállítás
csomagpiac_hu_api_homedelivery
A csomagszállítás háztól házig történik. A csomagok minden esetben a futárszolgálatnak történő átadást követő munkanapon kerülnek kézbesítésre. Budapesten és vonzáskörzetében Csomagpiac futárok kézbesítenek, e-mail értesítést küldenek a címzetteknek a csomag felvételről, mely értesítés tartalmazza a szállítás részleteit. A kiszállítás napján 2 órás intervallumot adunk meg a szállítás várható idejéről. Kiszállítás előtt 10-15 perccel a kézbesítő futárunk telefonál a címzettnek. Kiemelt státuszkövető, Sörli rendszerünknek köszönhetően, lehetőség van módosítani a szállítási címet és időpontot, illetve sikertelen kézbesítésről e-mail üzenetet küldünk a címzetteknek és feladóknak egyaránt. A vidéki csomagokat alvállalkozó partnerünknek átadva kézbesítjük. Küldetésünk a csomag címzetthez történő eljuttatása gyorsan és biztonságosan, a címzettek boldoggá tétele. Ezt bizonyítja a 4,9 csillagos Google értékelésük is.
Szállítási költség: 1 790 Ft
Személyes átvétel Vasadon
Telefonos egyeztetés után, a rendelések személyesen is átvehetőek az alábbi címen:
2211 VASAD, BEM U. 56
+36306832541
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
-
ingyenes
Fizetés
Utánvéttel
Kapcsolatfelvétel
Név
E-mail cím
Telefonszám
Tárgy
Üzenet