TERMÉKLEÍRÁS

 A Drevi porszivófej termékleírása:

A Drevi univerzális porszívófej tökéletesen eltávolítja a kutya-, macskaszőrt bárhonnan. Látványos eredmények ott is, ahol minden más porszívófej hatástalannak bizonyult.

CSAK KÖR ALAKÚ (25-39MM) PORSZÍVÓ CSŐRE HELYEZHETŐ FEL,
alapanyaga: ABS granulátum,
súly: 25 dkg,
méretei: hosszúság: 23 cm, szélesség: 7 cm (nyakkal 17,5 cm), mélység: 8 cm.
Tulajdonságai
360 °-ban forgatható nyakú
Teljes szélességében szív

Bárhová könnyen bejuttatható
Az univerzális porszívófej lapos feje olyan helyekre is bejut, ami a többi porszívófej számára lehetetlen.


Teljes szélességében takarít és szív
A hagyományos porszívófejek legnagyobb problémája, hogy csak középen szívnak. Az univerzális porszívófej ezzel ellentétben teljes szélességében összeszedi a szennyeződést. Az összegyűjtött szöszt, állatszőrt és hajszálat középre gyűjti és könnyen beszívja. Nem kell többé szedegetni a szöszt, hajszálakat, állatszőrt és a csőbe tömködni.


Speciális szövetbetét
Teljesen mindegy milyen teljesítményű a porszívód. A porszívófej egyedi szövetbetétjének köszönhetően képes mindenfajta szennyeződést könnyedén eltávolítani a különféle kárpitbútorokról, szövetekről (a ruháról is) vagy szőnyegekről. A porszívófej egyedi kialakítású felülete valójában két egymással szembe fordított betét, aminek köszönhetően mindenfajta szennyeződést középre gyűjt össze, amit aztán egy gyenge teljesítményű porszívó is könnyedén be tud szívni.


Német technológia alapján készül
Az EU-ban készíttetjük minőségi alapanyagokból, automatizált gyártási körülmények között. 5 éve kizárólagosan mi forgalmazzuk Neked, állatbarátoknak, porszívó, szőnyeg, szövet, kárpit, gépjármű tulajdonosok részére.


Önmagában is használható
Használd a porszívófejet önmagában és kézzel is összeszedheted a kárpiton vagy szőnyegen maradt állatszőrt, hajszálakat.


Kíméletesen bánik a szőnyegekkel
A Drevi porszívófej puha borítást kapott, így a drága és kényes szőnyegekben, padlóburkolatokban sem tesz kárt!


Több mint 20 éve a piacon
A porszívófej már több mint 20 éve elérhető Magyarországon. Sok kisállat tulajdonos már ismeri és használja. Ha Neked még nincs otthon, akkor itt az idő, rendeld meg és csatlakozz Te is azokhoz, akiknek áldás a porszívófej hatékonysága és gyorsasága.