FIZETÉS ÉS SZÁLLÍTÁS

Fizetési módok

 

Fizessen előre utalással
A Vásárló a megrendelés ellenértékét a következő módokon egyenlítheti ki:

 

 • Előre utalással
  Előre utalással az Eladó bankszámlaszámára a megrendelés számára való hivatkozással.
  Számlatulajdonos: Drevenkáné Keszeg Zsuzsanna
  Adószám: 67677188-1-33
  Nyilvántartási szám:50589111
 • Utánvéttel
  Utánvéttel történő rendelés esetén a fizetés a csomag átvételekor készpénzzel fizetendő.


Szállítási módok, díjak és feltételek

 • Házhoz szállítás Csomagpiac Futárszolgálattal 48 órán belül

  • Előre utalással:
   Díja: 1980 Ft / csomag
   Minden további megkezdett csomag szállítási költsége 1980 Ft

  • Utánvét esetén
   Díja: 1980 Ft / csomag (1kg össztömeg)
   Minden további megkezdett csomag szállítási költsége 1980 Ft


  A Vásárló a megrendelt terméket a szállítás útján a CSOMAGPIAC Futárszolgálattal (szállító) segítségével kapja meg. A termék átvételének módját a Vásárló a megrendelés során jelöli meg.

  Szolgáltatás: Kiszállítás a megadott címre, kiszállítás megkísérlése maximum 2 alkalommal.

  Szállítási határidő: A Vásárló a termékoldalon megjelenő szállítási idővel számolhat. (Ha a megrendelt termék nem áll rendelkezésre, az Eladó a Vásárlót erről haladéktalanul tájékoztatja és az esetlegesen interneten előre kifizetett ellenértéket visszautalja a Vásárló részére, a tájékoztatást követően legkésőbb 15 napon belül.)

  Értesítés: E-mail illetve SMS (kiszállítás előtti napon)

  A Vásárló köteles a csomagot átvételkor az átadó személy (Eladó) vagy a futár általi kézbesítéskor a futár előtt megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérni jegyzőkönyv felvételét. A Vásárló ilyen esetben nem köteles átvenni a terméket.

  A termék futártól való átvételével illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírásával a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik, ami azt jelenti, hogy az Eladónak utólag jegyzőkönyv nélküli mennyiségi és minőségi reklamációt nem áll módjában elfogadni.

  Az átvételt igazoló dokumentum aláírásával ugyanis Vásárló elismeri, hogy az átvett csomag, termék mind külsőleg, mind pedig tartalmát illetően megfelel a megrendelésében foglaltaknak (nem hiányos a csomag tartalma, nem sérült a csomagolás vagy a termék).

  Ha láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék és egyértelműen megállapítható, hogy gyártási hibás vagy a kiszállítás során keletkezett a sérülés, a sérült termék visszaszállítását és cseréjét az Eladó díjtalanul végzi. Az átvételt követően észlelt sérülésért Eladó felelősséget nem vállal!