GYIK

1. Pontosan mire használható ez a porszívófej?

A Drevi univerzális porszívófej tökéletesen eltávolítja a kutya-, macskaszőrt és a hajszálakat bárhonnan. Látványos eredmények ott is, ahol minden más porszívófej hatástalannak bizonyult. Tiszta, állatszőr és hajszálmentes otthon.

2. Valóban sikerül teljes mértékben kiporszívoznom az állatszőrt és a hajszálakat a szőnyegemből?

Ha eddig időpocsékolásnak és látszattevékenységnek élted meg a porszívózást, akkor ideje váltanod a Drevi univerzális porszívófejre. A porszívófej hatékonysága egyedülálló. Egyszerű és gyors vele a porszívózás és látni fogod végre, hogy tényleg fel van porszívózva. Az eredmény önmagáért beszél.

3. Milyen időkímélő előnyökkel szolgál ez a porszívófej?

Ha állandóan leszedted eddig a porszívófejet, ha valahova be akartál férni a porszívócsővel vagy egy leragadt szőrt akartál felszedni, akkor jó hírünk van! Nem kell csipegesd többé az állatszőröket, hajszálakat a porszívófejről a csőbe, a Drevi univerzális porszívófej erősebb dörzsölésével még a legmakacsabb szőrt is eltávolítja a szőnyegből.

4. Mit használjak annak érdekében, hogy gyorsabban és eredményesebben porszívózzak ki?

Erőlködés nélkül, könnyebben, gyorsabban és hatékonyabban felporszívózhatsz ezentúl. Ha Te is úgy érzed, hiába minden erőfeszítésed, és szó szerint megizzaszt a porszívózás, de mégse sikerül teljesen felszedned a letaposott állatszőrt, hajszálakat, szöszöket…akkor itt az ideje porszívófejet cserélni!

5. Miben más a Drevi univerzális porszívófej a szokásos termékekkel szemben?

A porszívófej könnyen tisztítható és sokáig megtartja szőrgyűjtő hatékonyságát. A fejet néha el lehet mosni, meg lehet tisztítani és száradás után visszahelyezhető a fejre. Fontos: A betét kiszedése esetén ugyanúgy rakd vissza a betétet – egymással szembe álljanak a szálak, ha megsimítod – mint ahogy az eredetileg volt.

6. Milyen felületeket tisztít a porszívófej és minden esetben használnom kell a porszívót?

Ülőgarnitúránál, kárpitnál, kicsi szőnyegnél, de akár nagy szőnyegnél is könnyen és gyorsan összeszedheted az állatszőrt, hajszálakat magával a porszívófejjel is anélkül, hogy elővennéd a porszívót.

Más eszközzel kínszenvedés! Az univerzális porszívófejjel viszont még a letaposott kutya-, macskaszőr is könnyen felszedhető a szőnyegből. A könnyebb használat érdekében a porszívó csövét picit megdöntve oldalra célszerű használni, a megnövekedett szívó erő miatt.

7. Milyen porszívókhoz csatlakoztatható, illetve milyen mérettel rendelkezik?

25-39mm közötti csőátmérőre bármilyen porszívóra felhelyezhető, ezért az univerzális porszívófej a legtöbb háztartási porszívóhoz egyszerűen és gyorsan csatlakoztatható!

8. Számtalan gondom akadt a nehezen megközelíthető helyekkel. A Drevivel ki tudom ezt a nehézséget küszöbölni?

Az univerzális porszívófej lapos feje olyan helyekre is bejut, ami a többi porszívófej számára lehetetlen.

9. A hagyományos porszívófejek legnagyobb problémája, hogy csak középen szívnak. Mi a helyzet a Drevi univerzális porszívófejjel?

Az univerzális porszívófej teljes szélességében összeszedi a szennyeződést. Az összegyűjtött szöszt, állatszőrt és hajszálat középre gyűjti és könnyen beszívja. Nem kell többé szedegetni a szöszt, hajszálakat, állatszőrt és a csőbe tömködni.

10. Miben segíhet a Drevi porszívófej, ha a porszívóm kis teljesítményű?

Teljesen mindegy milyen teljesítményű a porszívód. A porszívófej egyedi szövetbetétjének köszönhetően képes mindenfajta szennyeződést könnyedén eltávolítani a különféle kárpitbútorokról, szövetekről (a ruháról is) vagy szőnyegekről. A porszívófej egyedi kialakítású felülete valójában két egymással szembe fordított betét, aminek köszönhetően mindenfajta szennyeződést középre gyűjt össze, amit aztán egy gyenge teljesítményű porszívó is könnyedén be tud szívni.

11. Milyen technológiai alapokkal rendelkezik a termék?

Német technológia alapján készül. Az EU-ban készíttetjük minőségi alapanyagokból, automatizált gyártási körülmények között. 5 éve kizárólagosan mi forgalmazzuk Neked, állatbarátoknak, porszívó, szőnyeg, szövet, kárpit, gépjármű tulajdonosok részére.

12. Csak porszívóval lehet a fejet használni, vagy önmagában is?

Használd a porszívófejet önmagában és kézzel is összeszedheted a kárpiton vagy szőnyegen maradt állatszőrt, hajszálakat.

13. Nem teheti tönkre a porszívófej a szőnyegem?

A Drevi porszívófej puha borítást kapott, így a drága és kényes szőnyegekben, padlóburkolatokban sem tesz kárt!

14. Mióta van jelen a Drevi porszívófej a magyar piacon?

A porszívófej már több mint 20 éve elérhető Magyarországon. Sok kisállat tulajdonos már ismeri és használja. Ha Neked még nincs otthon, akkor itt az idő, rendeld meg és csatlakozz Te is azokhoz, akiknek áldás a porszívófej hatékonysága és gyorsasága.

15. Mennyire gyakran kell cserélnem a porszívófejhez a betétet?

A betétek tartósnak bizonyulnak, körülbelül 2 év normál körülmények használata esetén a betét élettartama. Rendszeres igénybevétel, illetve sűrű porszívózás esetén idővel csökken a hatékonyságuk. A tartalékbetét erősen javasolt otthonra, ne legyél pótbetét nélkül, inkább rendeld meg most, jobban is jársz összességében, főleg ha van elég probléma az állatszőrökkel, hajszálak felporszívózásával.